Försiktigt

Ja så får man nog sammanfatta era prestationer i helgens tävling.
Från att ha varit aggresiva och satsat rejält på Götacupen( och med bra resultat) så blev det lite väl försiktigt och nästan lite tamt. Inte så att ni gjorde mycket misstag men allt var lite mindre/lägre. Kändes som om ni var lite tagna av stundens allvar. Men men så är det ni kommer att få rutin även på de här lite större tävlingarna och lära er att köra fullt ut även här. Till våren skall vi passa på att utnyttja försträningstiden dagen innan tävling så att ni hinner känna av atmosfären inne på arenan (tränarmiss).
Resultatmässigt hamnade Filip bäst på 73,0 Adam därefter på 70,3, Isac hack i häl på 70,1 och Linus på 62,15. Generellt kan man väl säga att jag tycker att poängen var ganska hårt satta genom hela tävlingen.
Nu kör vi som vanligt igen på tisdag och siktet för de flesta är nu RM2. Lucas och Gustav har ett år kvar på RM1 och jag tror nog att någon mer kommer att köra RM1 på Götalandsmästerskapen och Sverigepokalen vilket är ok.

Resultaten finns här: http://www.halmstadfrigymnaster.se/Resultat/091115_svcup_ag/01_Rikscupen%20RM1%20resultatlista.pdf

Stort tack till alla föräldrar/syskon och andra som hjälpte till före, under och efter tävlingen. 


/Leif

Kommentarer
Postat av: Susanne Carlsson

2009-11-19 @ 17:21:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0