Veckans Youtube

Klipp från årets bästa gymnastik för killar. När ni klarar detta blir det mer än en kola......

Hemläxa v48

Hallo boys!
Julgalan kommer gå perfekt. Ni lär er otroligt fort.

Veckans hemläxa( varje dag):
20 sek piksittande.
20 armhävningar
1 minut på händer mot vägg. 

Vi syns på torsdag.

/Leif 

Spel

Hej killar

Jag lovade ju att lägga in ett spel så här kommer ett trampolinspel. Precis som i verkligheten gäller det att inte landa utanför eller på huvudet. Mitt rekord är 312. Slår ni det?
http://luncharcade.com/game/2223/trampoline_trickz_2/

/Leif

Tröjor!

Nu är det dags att köpa tröjor till julgalan. Som vanligt är det ont om tid så beställning skall vara inne senast på söndag 25/11 dvs jag vill ha lapparna på lördag. Blanketter för beställning tar jag med mig på torsdag och lördag. Provex finns i gymnastikens hus.
Obs! Lägg märke till att färgen på tröjorna är ändrad till blå.

/L
  

Rikscupen AG

Rikscupen i AG gick i helgen ( och ni fick lata er...) nästa år räknar jag med att så många av er som möjligt skall kunna vara med. Här är några bilder på killarna som var med.
image2
Christopher
image3
Carl-Johan
image4
Mattias och Andy

Test Torsdag

I går var det testdag och vi satte era färdigheter på prov vad det gäller styrka och smidighet. Vissa saker var ni mycket bra på - huvud mot knä, där nästan alla var nere. Andra saker som split och lyft i räck var inte så bra men då vet vi vad vi skall träna mer på. Maxpoängen totalt var 10x5 och de fem bästa var:
Adam - 35 poäng
Tobias - 34
Pontus - 29
Isac - 27
Filip - 26

Till våren gör vi en ny test och då blir det en tävling om vem som har ökat med mest poäng så då har alla en chans att vinna igen.

Ha det

/Leif  

Hej!

Och välkomna till frigymnasternas Pojk Bas grupp.
Jag har lagt upp den här sidan för att vi lättare skall kunna ha en dialog mellan oss ledare, barnen och föräldrar. Här kommer vi hela tiden uppdatera om det är något som gäller träningar, hemläxor eller annat som är bra att veta. Genom att lämna kommentarer kan ni också meddela om ni inte kommer till träning eller om det är något annat vi behöver få veta.

Tänk nu på att det INTE är träning på lördag den 17/11. Däremot så är där tävling från 11.00 så gå gärna och titta på vad ni skall lära er i framtiden. 

Men nu börjar vi väl med ett idolfoto ;-)
image1
foto www.westphoto.se

/Andy,Leif & Gustav

RSS 2.0