SM

Oj vad mycket gympa det blev...

RM
Jag tyckte ni gjorde en bra tävling. Det är kul att se att ni börjar bli hemtama i tävlingsmiljön. Även om det blev lite sämre på tävling jämfört med det ni presterade på torsdagens förträning. För de passen som ni körde på förträningen var nog det bästa jag sett från er.

Resultat RM 
http://resultat.gymnastik.nu/rm2010mag.html

Resultatmässigt hamnar Filip på en 13:e plats med poängen 72,75 vilket jag tycker är helt godkänt. Det är första gången vi kör RM2 i RM och det är inte allt för många poäng upp till Andys killar som faktiskt har tränat AG 2 år längre än oss.
Adam och Isac hade som vanligt en intern kamp som Adam segrade i med 0,05 poäng!
Poängen totalt blev 66,05 respektive 66,00. En poäng som är ok men som skall upp rejält till hösten. Adam behöver bli mjukare och Isac styvare...

Bland RM1:orna så satte både Lucas och Gustav nya personliga rekord med 71,5 resp 69,1. Placeringsmässigt är det dock en bit ner i listorna och vi måste kämpa på lite hårdare för att få upp poängen.

SP
Linus var ensam av de våra att köra Sverigepokalen då Pontus valde att hoppa av. Men det gjorde han bra och placerade sig som bronsmedaljör med oväntat hårt motstånd. Jag tror att alla tre av de killarna som var med på prispallen är killar som vi kommer att få se köra RM2 i höst.

Träning i veckan
Då Gustav och jag har vardera lagt ner ca 45 timmar på HFG och SM sedan i onsdags så känns det som att vi behöver lite semester...
Därför blir det ingen träning på måndag, torsdag och lördag.
På söndag kör vi dock som vanligt igen och då hoppas jag att vi är taggade till tusen både gymnaster och ledare igen för att börja köra riktigt hårt och bra.

Ha det bra! 

/Leif   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0